wisdom

Let's get you up to speed

Nieuws over digitale trends, in’s and out's op vlak van strategie, design, technologie en marketing? Wij brengen je up to speed! Af en toe lossen we ook een scoop over wat er beweegt in onze vierkantshoeve and far beyond.

Tile image
most recent

Op deze digitale pijler steunt het Wisemen van de toekomst

15 mar 2023

Zoals jullie ondertussen ongetwijfeld weten: Wisemen steekt in een nieuw jasje. Dat deden we niet enkel voor de vorm, maar ook om ons vernieuwd dienstenaanbod extra in de kijker te zetten. Want waar we – toen nog onder Appwise – ooit begonnen als app developer, zijn we intussen doorgegroeid naar een fullservice agency voor alles wat digitaal is: development, strategie en marketing.

Tile image

Wisemen kiest voor Making waves als ambitie

10 mar 2023

Making waves. Nee, het is niet de naam van onze nieuwe surfclub… wél de nieuwe slagzin die onze ambitie voor de komende 10 jaar samenvat. Interest peaked? Leer hier de betekenis!

Tile image

Waarom wij kiezen voor een nieuwe branding

08 mar 2023

Maandenlang naar afgeteld… en plots mogen we het dan eindelijk met de rest van de wereld delen: Wisemen steekt in een nieuw, FLASHY jasje! Wie flashy nieuwe branding zegt, zegt nieuwe strategie. Want na 10 jaar Wisemen (whoop whoop!) was het tijd om de koers even opnieuw in te stellen en weer met volle vaart richting de toekomst te vlammen. Hier doen we het verhaal achter onze nieuwe branding uit de doeken. Let’s make waves!

Tile image

Wisemen goes Vegas, baby!

20 jan 2022

Van een vliegende start van 2023 gesproken. 🚀 Wise-developers Daan, Tom en Sibert trokken begin januari richting Las Vegas voor CES(Consumer Electronics Show) oftewel dé jaarlijkse hoogmis van de technologie.Ze gingen er kijken naar vliegende auto’s, doorzichtige tv’s en de nieuwe elektrische autolader van klant ABB! Neem hier samen met hen een kijkje achter de schermen. 👀

Tile image

Business model innovatie: een frisse wind door je configuratie

12 jan 2023

Business model innovatie is hot. En dat komt ook niet uit de lucht gevallen, want bedrijven die hun business model op tijd innoveren doen het echt beter. Maar hoe doe je dat? In dit artikel leggen we uit wat een business model precies is en waarom en hoe je het kunt blijven heruitvinden. Omdat gewoon verderdoen omdat je winst maakt niet altijd de meest vooruitziende houding is met het oog op een future-proof organisatie.

Tile image

Pelt office open for business

10 nov 2022

Met ondertussen 120 frolleagues (friends x colleagues) aan boord was onze vierkantshoeve te klein geworden”, vertelt CEO Steffen Brans. “We zijn blij om onze tijdelijke flex office in Noord-Limburg te kunnen inruilen voor een vaste voet aan de grond in Pelt.

Tile image

Hoe wij hackers geen kans geven

18 nov 2022

Cybercriminaliteit wordt slinkser, frequenter, gevaarlijker. Bedrijven die op een digitale manier data verzamelen horen die gegevens te beschermen alsof hun leven ervan afhangt. Dat begint al bij het bouwen van een waterdicht backendsysteem. Deze vier best practices geven onze klanten de gemoedsrust die ze verdienen.

Tile image

Crisis professionals krijgen les in Gen Z

12 Dec 2022

Op 17 november verzamelden 150 crisis professionals op Corda Campus voor het congres Burger in Nood(planning). Een initiatief van Stad Hasselt, Noodplanning en Crisisbeheer Limburg en het Nationaal Crisis Centrum. Wise woman Shana mocht de keynote verzorgen. Ze toonde hoe de communicatiebehoeften van burgers in noodsituaties verschillen van generatie tot generatie. Conclusie: there’s no one size fits all. Maar hoe kan het dan wel?

meer weten?

Kom eens met ons babbelen.

We have great coffee.