So, you do want to get touched?

+32 11 183 111 | touch@appwise.be
Oops something went wrong.
We received your message and we’ll get in touch with you soon!
Contact

KMO-Portefeuille

Wat is de KMO-portefeuille?

De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel waarmee ondernemers jaarlijks € 10.000 (kleine ondernemingen tot 50 werknemers) tot € 15.000 (middelgrote ondernemingen tot 250 werknemers) aan subsidies kunnen bekomen van de Vlaamse overheid. Dit bedrag kunnen ze gebruiken voor opleiding en advies. Een voorwaarde is dat ze hiervoor samenwerken met een erkend dienstverlener.

Appwise is erkend dienstverlener

Om een geregistreerde dienstverlener te worden, moet een dienstverlenend bedrijf aantonen dat de dienstverlening kwaliteitsvol is. Tijdens een uitgebreide doorlichting door een van de geselecteerde auditbureaus wordt nagegaan of de aanvrager aan deze norm voldoet. In juni 2018 werd door het Agentschap Ondernemen het certificaat voor opleiding en advies uitgereikt aan Appwise!

What’s in it for you?

Dat betekent dat jij als KMO voor het advies en de opleidingen bij Appwise een beroep kan doen op deze steunmaatregel. Voor meer informatie kan je steeds bij ons terecht via info@appwise.be of vind je meer info op de website https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille/wat-is-de-kmo-portefeuille van het Agentschap Innoveren en Ondernemen van de Vlaamse Overheid.